“Szép bőr, trendi frizura, stílusos ruházat, ízléses kiegészítők… a tökéletes megjelenés kötelező kellékei, ám mindez nem elég. Mit ér a vértrendi ruha, ha a szexi, szűk farmer feszül a fenéken, a csinos top pedig gyanúsan remeg hastájon? Néhány plusz kiló alaposan agyon tudja ütni a külcsínt, ami bizony a hangulatra is rányomja a bélyegét. Sokak számára ismerős helyzet ez, és valószínűleg mindenki túl van már olyan újévi, szülinapi, névnapi, vagy egyszerűen tiszta lapot indító fogadalmon, amiben szerepelt egy fitneszterem meg havi három kiló mínusz, és amiből végül nem valósult meg semmi.”

k_marc4_0106A hagyományos erősítő edzések bizony a legnagyobb kitartás mellett is csak igen sokára kecsegtetnek látványos eredménnyel. Az XBodysegítségével az edzésbe épphogy belevágó, kezdő személy is olyan intenzív tréninget képes végrehajtani, mint egy haladó sportoló, ami a gyorsan jelentkező, tetszetős eredményen is megmutatkozik.

Az XBody használatával nincs szükség hatalmas erőgépekre, nehéz súlyokra és derékszaggató gyakorlatokra. Az orvostudományban alkalmazott EMS technológia segítségével az XBody elektromos impulzusokkal stimulálja az izmokat, így azok szinte maguktól feszülnek meg és lazulnak el. A különleges elektródáknak köszönhetően a berendezés teljesen biztonságos, a tréning során semmilyen kellemetlen érzés nem érezhető, csakis színtiszta izommunka.

Szemben más, egyszerűbb elektromos edzőeszközökkel, az XBody az egész testet egyszerre dolgoztatja meg, így heti kétszer húsz perc alatt bárki formába hozhatja magát. Has, comb, popsi, hát, kar egyszerre dolgozik, méghozzá kőkeményen, ami nemcsak a szép, tónusos izmokhoz, hanem az egy napig is eltartó, intenzív kalóriaégetéshez is hozzásegít.

Az elektromos impulzusok a látványos felszíni izmok mellett a nehezebben edzhető tartóizmokat is stimulálják, aminek segítségével nemcsak a hátfájástól, de a görnyedt tartástól is megszabadulhatunk.

A berendezéssel cellulitisz programot is végezhetünk, így a felszíni zsírpárnák intenzív külső megdolgozásával a bikiniszezon örök rémétől, a narancsbőrtől is megszabadulhatunk. Az XBody egyik pozitív tulajdonsága, hogy a kemény edzés után masszázzsal is kényezteti a tréningezőt, hogy izmaid intenzív munkája közben a fantasztikus vizuális eredményen kívül más jutalom is lebegjen a szemed előtt.

“Heti két edzés elég annak a feszességnek az eléréséhez, amely elég biztonságot ad nekem, hogy a fotózásokon ne izgassam magam a problémás területeim miatt.”

Gabriella Pfister / Modell