CSOPORTOS ÉS SZEMÉLYI EDZÉSEK

 

EdzéstípusEdzőink

SZEMÉLYI EDZÉSEK

Személyi edző segítségével gyorsan és hatékonyan elérhetők a kitűzött célok.
Mindenkinek ajánljuk, aki maximális hatékonysággal szeretne látványos eredményt szeretne elérni, nem szeret, vagy tud csoportban tornázni, rossz az időbeosztása, vagy bármilyen más egyedi igényei, fizikai nehézségei (pl túlsúly) vannak.
Dóra, Edina

CSOPORTOS EDZÉSEK

ALAKFORMÁLÓ


Az óratípus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a
teljes test átmozgatására szolgálnak. Az óra 10-15 perces intenzív bemelegítéssel kezdődik,
majd nyújtással készítjük elő a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35-40
percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő
program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet,
FLEXI-BAR- t,BOSU-t, Fit ball-t, Soft ball-t, step padot. Az eszközhasználat az edzők
személyiségétől és a vendégek edzettségétől függően változnak. Az alakformáló gyakorlatokat
különböző kiinduló helyzetekből hajtjuk végre, izomcsoportonként 2-3 gyakorlat végrehajtásával.
Dóra, Edina

KONDITORNA


Ez az óratípus a kondíció javítására, a jó kondíció megszerzésére szolgál. A terhelés állóképesség fejlesztő hatása mellett, az intenzitástól függően zsírégető hatású is lehet. Az óra gyakorlatanyaga egyszerű lépések, lépéskombinációk sorozata, koreográfia nélkül. Az intenzitás és a fejlesztő hatás növelésére az oktatók különböző segédeszközöket alkalmaznak. Felhasznált eszközei a step pad, gumikötél, FLEXI-BAR, BOSU, Soft-ball, Fit ball, kézi súlyzó.
Edina, Dóra

STEP


Petra

BODY ART


Az erő és a tudatosság találkozása! A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.
A bodyART™ a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája.
Dóra, Edina, Myriam

DEEPWORK


Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik. Egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül alaposan mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel. A deepWORK™, a keleti Yin-Yang filozófiát követve, egy edzésen belül nyújt feszülést és ellazulást az izmoknak. Az edzés elvi struktúrája az öt elemre épül: föld, fa, tűz, fém és víz .
Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív zene követi, amely a kardió és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítik, fokozzák a teljesítőképességet, erőkifejtést és az érzelmi feszültség levezetését.
A deepWORK™ edzéstechnika forrásául szolgáló keleti meditációs terápiákat és a dinamikus meditációt az orvostudomány depressziós, vagy pszichoszomatikus panaszok gyógyításánál alkalmazza.
A deepWORK™ tréningben egyesül a mentális és a kardió hatás, a koncentráció és ellazulás.
A deepWORK™ tréning jellemzői:
• zsírégető
• feszültségoldó
• fizikai tréning
• mentális tréning
• megismertet saját határainkkal
• érzelmi feltöltődést nyújt
A deepWORK™ edzéssel saját határaink fölé kerekedhetünk: korunk egyik legösszetettebb hatású funkcionális tréningjének tartják, olyan stressz oldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, mely feltölt és nem fáraszt
Dóra, Edina, Myriam

PILATES


Harmonikus testalkat kialakítása, speciális légzéstechnikával. A jóga, a balett, a keleti harcmûvészetek ötvözete a legújabb fitnesz irányzatokkal. Medencekörnyéki, hasi és háti izmok speciális és koncentrált megerõsítése a "módszerrel" a cél. Egyszerre erõsít és tesz hajlékonnyá, rugalmassá. Már az óra befejeztével érezhetõ a gyakorlás hatása. Felhasznált eszközei a gumikötél, soft-ball, fit ball, kézi súlyzó, Pilates karika.
Myriam, Csenge

GERINCTORNA

Gerrincproblémák megelőzésére valamint egészségmegőrzésre szolgál. Nagyon hatékony és erős törzsizomfejlesztő mozgás.
Kitűnő, a derék és hátfájás megszűntetésére, a koordináció javítására, az izületek olajozására, stresszoldásra és egyben alakformálásra is kiváló.”
Ajánljuk: mindenkinek
Dóra

GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI FOGLALKOZÁSOK


ZSÍRÉGETŐ


A rendszeresen végzett közepes intenzitású, aerob tréning lehetõséget ad a test meglévõ zsírszövetének csökkentésére. ezért a zsírégetõ órán a terhelés ideje alatt a résztvevők pulzusszáma a maximális pulzusszám 60 – 70 %-a (zsírégető zóna) közötti tartományban van, hogy elkerüljük a szervezet idő előtti elfáradását. Az óra gyakorlatanyaga lépéseket, lépéskombinációkat, közepes intenzitású alap koreográfiát, majd az óra utolsó 10-15 percében erősítő gyakorlatot tartalmaz. Az erősítő hatású gyakorlatok kiegészítő eszközei a step pad, gumikötél, FLEXI-BAR, BOSU, Soft-ball, Fit ball, kézi súlyzó.
Dóra, Edina
…..