Rendületlenül bővül kínálatunk, újabb munkatárssal gazdagodtunk Dankó Péter kineziológus személyében.
Péter szakterülete az ún. “One Brain” kineziológia. Róla és a kineziológiáról is olvashattok honlapján, a new-life.hu-n

A kineziológia a stressz okozta lelki problémák hatékony gyakorlati módszere.
A One Brain módszer a kineziológia alapja, mely hatékony eszköz, amivel a stressz okozta problémákat tudjuk oldani. Nem egy hosszadalmas kezelés sorozat, sokszor azonnali hatást érünk el vele.

Az első alkalommal már ráébredünk a probléma kiváltó okára (okaira), hogy mi okozta, mi váltotta ki azt kora gyermekkorunkban és gyengéd módszerrel oldjuk azokat, hogy ne okozzon problémát a mostani, vagy későbbi életünk során. Megtudjuk, min változtassunk, hogy életünk jobb, boldogabb legyen! Kezdjünk egy új életet!

MIBEN ÉS HOGYAN TUD SEGÍTENI A KINEZIOLÓGIA?

  • emberi kapcsolatokban problémák merültek fel, vagy nehezen megy a kapcsolat létesítése másokkal (nő-férfi, szülő-gyerek, férj-feleség, testvér, főnök-beosztott stb.).
  • kevés az önbizalma, magabiztos szeretne lenni
  • sokszor rossz a hangulata, depressziós
  • eluralkodnak a félelmek az életében
  • gyermekkel kapcsolatos problémák esetén (figyelemzavar, körömrágás, magatartászavaros, tanulási problémái vannak…),
  • nyilvános szereplésnél szorong
  • valami zavarja az életét és nem tud miatta nyugodtan élni
  • szeretne személyre szabott stressz kezelési módszereket kapni
  • szeretné önmagát jobban megismerni, helyét a világban megtalálni
Kineziológia, önismeret, elfogadás, meditáció és jóga… Miért kezdtem el kineziológiával foglalkozni? Életem során mindig azt tapasztaltam, hogy szeretek kommunikálni az emberekkel. Szívesen meghallgatom Őket és amennyiben kérik, segítek is nekik. Persze ez kezdetben csak pár jó tanács volt, az egészséges életmód, az egészséges táplálkozás kapcsán.  […]Feleségemmel közösen fejlődtünk és kerültünk kapcsolatba a Reikivel, a Tartós fiatalság megőrzésével, a Jógával. Együtt, egymást támogatva formálódtunk és tesszük azt a mai napig is, melynek alapja a szeretet. Közösen határoztuk el azt is, hogy Afrikába megyünk önkéntesnek, megismerni egy másik kultúrát, segítséget nyújtani az ott élőknek….azóta pár év eltelt…és megszületett kislányunk … […]

Három az egyben (One Brain) kineziológiával, és stresszoldással foglalkozom. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül. Gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható, természetes és szelíd, alternatív módszerekkel foglalkozom. Ezek célja sohasem a tünetek kezelése, hanem problémáink okának megszüntetése.

Tanulmányaim: A nemzetközi Three in One Concepts, One Brain képzései (kineziológia alapjai, esszenciális energiák (Bach, Maui, Rózsa), csakra és meridián energiák, kényszeres viselkedések (fóbia, függőség, rögeszme), kapcsolatok veszélyben (emberi kapcsolatok oldása), szerkezeti idegtan…); REIKI I-II, Tranzakció analízis (HATA)

Szeretettel várom jelentkezésedet egy oldásra!

Dankó Péter László Mobil: +36/70 3202-792 Web:  www.new-life.hu