Dr. HAUSCHKA KEZELÉSEK A TERMÉSZETESSÉGET ÉS HARMÓNIÁT KÉPVISELŐ PAMLÉNYI KATI KOZMETIKUSSAL

Aki egyszer már megtapasztalta, milyen egy Dr. Hauschka kezelés, szívesen iktatja be rendszeres szertartásként, amely négy-hathetente alkalmat biztosít arra, hogy egy kis szünetet tartsunk, és megjutalmazzuk vele magunkat.

A Dr. Hauschka kozmetikumok nem tartalmaznak semmiféle szintetikus kémiai összetevőt –pl. kőolaj származékokat-, sem elkülönített növényi hatóanyagokat, sem ún. „bőrazonos” adalékokat. Ahhoz, hogy ezek a készítmények igazén kifejthessék hatásukat, a bőrnek reagálni kell ezekre a rendkívül finom összetevőkre, az általuk hordozott és közvetített erőkre.

Kezeléseink:

Dr. Hauschka arctisztító kezelés
A Dr. Hauschka természetes kozmetikumokkal végzett intenzív mélytisztítás tisztává és finommá teszi a bőrt. Az eredmény, ragyogó arcbőr.

Dr. Hauschka lazító kezelés
Mélytisztítás nélkül végzett arckezelés, amelynek köszönhetően tetőtől talpig ellazulhat.

Dr. Hauschka nyirokstimuláló ecsetes kezelés
A leheletvékony nyirokhajszálerek rendkívül fontosak az anyagcsere-termékek és a felesleges szövetközi folyadék elszállításában. Ha ezeket az ereket finom simításokkal és ecsettel történő érintésekkel stimuláljuk, ellazulnak és a bennük lévő folyadék újra szabadon áramlik, oxigén és tápanyag jut a sejtekbe, és a szövet megtisztul a salakanyagoktól. Mindez serkenti a bőr és az egész szervezet öntisztító folyamatait. A nyirokstimuláció a Dr. Hauschka kezelés szíve, ami az egész testben felerősíti a folyadékáramlást és ez által serkenti az öntisztulási folyamatokat.

Kati a Dr. Hauschka kezelések mellett még számos, speciális kezeléssel, szépítéssel, kényeztetéssel várd Benneteket!

Bejelentkezés, elérhetőség:
Pamlényi Katalin
0620 939 1637