A budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvos karán 1994-ben végeztem, ezt követően az Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjének Neurológiai osztályán dolgoztam neurológusként, 1999-ben szereztem meg felnőtt neurológiai szakvizsgámat. Ezt követően éles fordulatot vett az életem és 2001-ben klinikai farmakológiából szereztem meg 2. szakvizsgámat ezzel egy időben az ELTE Jogtudományi Karán kaptam meg másoddiplomámat, a jogi szakoklevelet.

Második gyermekem születése kapcsán találkoztam a kinai orvoslással, mellyel 2009-ben kezdtem foglalkozni, a pécsi egyetemen 2012-ben tettem sikeres szakvizsgát, melyet követően el is kezdtem hagyományos kínai orvosként dolgozni .

Jelenleg neurológusként is dolgozom a Budavári Önkormányzat Rendelőjében, emellett hagyományos kinai orvoslás magánpraxist is folytatok A Hattyúházi Hattyú Medical csoportpraxisban.

A nyugati és a keleti orvoslás kapcsolatát megtalálva tapasztalom, hogy betegeim gyógyítása a két szemlélet együttes alkalmazásával sokkal sikeresebb.

Guna terápia: a nyugati és a keletei szemlélet alkalmazásának legjobb példája a meridianpontokba adott orvosi kollagénterápia, ezzel a módszerrel sikeresen tudom mozgásszervi panaszokkal kűzdő betegeimet gyógyítani: nyaki/háti/ágyéki porckorongbetegség (műtét után is) deréktáji fájdalom,váll-,csípő-térdporckopás-gyulladás fájdalom, sportsérülés ,túlerőltetés esetén is.

Arcfiatalítás céljából a biolifting orvosi kollagénnel is a két szemlélet alkalmazása

2014-ben Nemzetközi Komplementer Orvoslás Konferencián adtam elő streoidrezisztens arcidegbénulásban alkalmazott guna terápia sikerességéről elsőként Közép-Kelet Európában.

Akupunktúra alkalmazása saját praxisomban:

  • fogyás, dohányzásról leszoktatás vagy gyógyszerről való leszoktatás
  • stressz, alvászavar,szorongás és depresszió kezelése, fejfájás-migrén
  • övsömör, genitális herpesz, idült hólyaghurut
  • izületi fájdalmak, nyaki merevség, vállbénulás, arcidegbénulás, arcidegzsába, csuklófájdalom, könyökfájdalom,térdizületi fájdalom és gyulladás, vállizületi gyulladás,alagút szindrómák
  • vérnyomás és vércukor beállítás, reflux és gyomorfekély kiegészítő kezelése, szív és tüdőbetegségek kiegészítő kezelése,cukorbetegség okozta neuropathia kiegészítő kezelése
  • Daganatos betegek kemoterápia alatti és utáni kezelése