A legtöbb nő elkeseredett szélmalomharcot vív szülés után (vagy “csak” 40 felett), hogy visszahozza/fenntartsa eredeti  alakját. Az egyik legmakacsabb, gyakran  menthetetlennek tűnő testtájék a pocak. A “többet ésszel mint erővel” nagyanyai couching-szabály azonban itt is érvényes: az esténként lenyomott 100 felülés sajnos hosszútávon legfeljebb derékfájást okozhat. Nem árt tudni, szülés után minden második nőnél Rectus diastasis, azaz szétnyílt hasizom dignosztizálható. Ez a “betegség” pedig felülések szaporításával, önmagában nem gyógyítható.

fat-tummy

Mi a megoldás?

A sokrétű és összetett Love Your Belly-program segítségével orvosolható a probléma. Megfelelő gyakorlatokkal, és életmóddal, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető.

LOVE YOUR BELLY NAGY KRISZTÁVAL A RAMMGYMBEN

A kb  3 órás tanfolyamon beszélgetünk a hasizmok szerepéről, a szülés utáni regenerálásról, a regenerálás és feszesítés módjáról, a helyesen végzett hasizom gyakorlatokról, gátvédelemről és a helyes táplálkozásról. Megismerkedünk a leghatékonyabb hasizomfejlesztő és regeneráló gyakorlatsorral. A feladatokat átbeszéljük, begyakoroljuk, hogy otthon is eredményesen lehessen tornázni!

Így a gyakorlatok ajánlottak:
– szülés utáni szétnyílt hasizom esetén
– hát- és derékfájdalommal küzdőknek,
– ha szeretnénk megszabadulni a hason lévő zsírtömegtől

– akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal,

– … és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép lapos, izmos hasra vágyik.
Ha nincs kire bízni, hozd el babádat is! 🙂

Részvételi díj: 8.000.- Ft Vezeti: Nagy Krisztina