Kígyósi Nóra  a hagyományos gyógytorna mellett, McKenzie-, Schroth-terépiával és Kinesio Tape­e-vel gyógyítja a hát- és gerincfájdalommal küzdő vendégeinket.
Nóra gyógytornászként végzett és praktizál több mint 10 éve. Mottója szerint “nem kórképeket gyógyít”.
Alábbiakban rövid bemutatkozóját olvashatjátok.

 

1977-ben születtem és azóta itt élek Nagykovácsiban. 2002-ben. végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán, Gyógytornász szakon. A végzés óta járó beteg rendelésen dolgozom ahol traumatológiai, reumatológiai és ortopédiai kórképekkel egyaránt foglalkozom.

A hagyományos gyógytorna mellett Schroth és McKenzie terápiát is végzek.

 

Schroth terápia 3dimenzós gerinckorrekciós terápia, gerincferdülés, scheuermann betegség és egyéb gerinc deformitás kezelésére a leghatékonyabb konzervatív terápia. Gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható.

 

McKenzie terápia Elsősorban a gerincsérv kezelésére alkalmazott módszer, mellyel elkerülhető a műtét, gyorsan csökkenthetők és megszüntethetők a tünetek és tartós állapotjavulás érhető el valamit megelőzhető a kiújulás is. Egyénre szabott terápia.

 

Kinesio Tape

Kiegészítő terápiaként Kinesio Tap­e-et is alkalmazok, ami egy speciális ragasztószalaggal végzett ragasztási technika, ízületek, izmok védelme, ill. aktiválása céljából.

“Mindig az egész embert nézem, és nem kórképeket gyógyítok, igyekszem a sokféle tudásanyagot egy komplex és hatékony terápiai folyamattá összeállítani.”

Mindenkit szeretettel várok!