ALAKFORMÁLÓ

Az óra 10-15 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással előkészítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ez után következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, fitball, soft ball, flexi-bar, gumikötél, súlyzó. Az alakformáló gyakorlatokat különböző kiinduló helyzetekből hajtjuk végre, izomcsoportonként 2-3 gyakorlat végrehajtásával.

ZSÍRÉGETŐ

Közepes intenzitású aerob tréning, az órán a résztvevők pulzusszámát a zsírégető zónában tartjuk, amely lehetőséget ad a test zsírszövetének csökkentésére. Az óra fő része egyszerű lépések, lépéskombinációk sorozata (amely lehet segédeszközzel), majd az óra utolsó 10-15 percében erősítő, nyújtó gyakorlatokat végzünk.

bodyART™

Olyan funkcionális tréning, amely a tudatos edzés mellett, a test, a lélek és szellem hármasságának harmóniáját jelenti.

bodyART™ dynamic

A legintenzívebb a body art tréningek közül. A vendégek ezen az órán megtanulhatják, hogy válik egy szimpla statikus alap body art pozíció dinamikus mozgás során az energikus légzés segítéségével.

bodyART™ stretch

A tudatos mozgás és a test összhangja irányítja az órán a flow-t. Ezen az órán a technika és az önreflexió kap hangsúlyt. A tréning alatt a minden részletre kiterjedő technikák koncentrációja és relaxációja fogja egyesíteni a testet és a szellemet.

deepWORK™

A belső erő megérzése, határok leküzdése. A gyakorlatok komplex mozgássorra épülnek. A mozdulatok úgy lettek kialakítva, hogy a megfeszítés és az ellazítás váltakoznak és légzés-gyakorlatokkal párosulnak. A résztvevő egész tréning alatt saját mozgás- és légzésritmusában dolgozik.