Gyermekkori balzsamos illatok emlékei: krémek, szappanok, elcsent rúzsok, anya parfümos puszija…Az ápoló-gondoskodó aranykorszakot felidéző hangulatokat most is keressük, és örömmel merülünk el benne – ha alkalmunk adódik rá.
Ilyen, és ehhez hasonló emlékeket idéz Pintér Juli első mondataiban, amikor szakmájáról, a kozmetikával való első találkozásáról mesél:

 

Pinter Júlia kozmetikus

„Emlékszem, gyerekkoromban midig elkísértem anyut a kozmetikába és csoda-világként éltem meg mindent, ami ott volt: színeket, fényeket, illatokat. Még akkor, kislány koromban megszületett bennem az elhatározás: ilyen varázslatokat szeretnék én is alkotni…azt hiszem ezeket az élményeket kerestem később a helyi zeneiskolában, a színjátszókörben és a nagykovácsi rézpatkó néptánc csoportban is.”

 

 

 

Nagykovácsi gyermekévek: öcsémmel, Sport utcai házunk udvarán, kémia órán és a Táncsicsban, érettségizőként

Pintér Júlia Nagykovácsiban született és itt is nőtt fel. Nagymamái a faluközösség ismert szereplői voltak:
a Csernus-bevásárlóudvar névadó családjából származó Juci néni (merthogy náluk minden elsőszülött lány Júlia) és az ugyancsak sokak által ismert, és kedvelt Pintér Rózsi néni.

 

 


TÖRŐDÉS ÉS FIGYELEM
– fontos jelszavak Juli életében. Nem meglepő, hogy anyukája manapság emberi erőforrások szervezésével és irányításával tölti mindennapjait (HR-es, ma így mondják), no meg persze lánya szakmai fejlődésének támogatásával.

Juli anyukájával együtt írta meg azt a sikeres vállalkozásfejlesztő pályázatot, melynek köszönhetően kozmetikájába egy csúcstechnológiás kozmetikai gépet vásárolhatott. Merthogy – mint sok más mai fiatal – szakmáját illetően Pintér Júlia is a technológiában, az ELEKTROKOZMETIKÁBAN látja a jövőt.

Mikorszkóp alatt: a lipolézeres kezelés hatása

Juli legújabb “munkatársa”, a MediSpa 7in1 Ultimate alakformáló gép – a rádiófrekvenciás, kavitációs, lipolézeres és a vákuumrolleres technológiákat egyesíti.

Ezzel a géppel egyidejűleg végezhető bőrfeszesítés (arcon és testen egyaránt), zsírbontás, és celulitos bőrfelszín kezelés is.


Csak szorgalmasan bólogatni és helyeselni tudunk, merthogy ezek azok az elvek és kezelési eljárások, melyek nagyanyáink szépítő praktikáit újragondolják, és a mai csúcstechnológiában életre keltik.

Ezek a technikák távol állnak minden, a természet rendjébe sebészkésszel, vegyszerekkel beavatkozó technikától, mégis ugyanolyan hatékonyak és tartósak.

 

Nemcsak a technikai eszközökben fontos lépést tartani a korral, hanem a felhasznált anyagokban is. Juli kiváló iskolát végzett, FARKAS FRUZSINA mesterkozmetikus TANÍTVÁNYAKÉNT korán megismerkedett, és elkötelezett felhasználójává vált a csúcsminőségű SkinJet márkának.

 

A darmstadti székhelyű Skin Jet cég orvosi-kozmetikai kezelési koncepciójának lényege, hogy koncentráltan az egészséges sejtek megóvására és helyreállítására törekszik. Csúcsminőségű anyagok, németes céltudatossággal párosítva.

 

A varázslat és a szépség keresése Julit gyermekkorában a nagykovácsi színi tanodához vezette. Sokáig volt lelkes diákszínjátszó, sőt egy ideig komolyabb terveket is dédelgetett a színészettel kapcsolatban. Az érettségit követően azonban másként döntött, és mi már tudjuk: különösen jól jártunk ezzel a döntéssel. Juli és szakmája egymásra találtak. GYERTEK, ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI TI IS JULI VARÁZSKUCKÓJÁT A RAMMWELLNESBEN!

A Júlia kozmetika elérhetőségei: +36 (30) 314 2910,

https://www.facebook.com/juliakozmetika