FÖLD, FA, TŰZ, FÉM és VÍZ – a bodyART® edzés egyik ihletőforrása a bennünket körülvevő elemek energetikája.

Minden Body Art óra a “megérkezéssel”, a föld energiájával kezdődik, és az edzés során folyamatosan váltakoznak az elemeknek megfelelő dinamikusabb, izzasztóbb, és lassabb, hűvösebb edzésszakaszok.

Ugyanezen az elven alapszik  az az egész napos ünnep, fiesta, a bodyART® Elements Tour (EOT), amely világkörüli turnéjának egyik állomása Budapest. Magyarországon évente egyszer kerül megrendezésre ez az esemény, a bodyART® koncepció magyar képviselőinek, Borsodi Balázsnak és Lencsés Ritának köszönhetően.

Ezen a napon hazánkba látogatnak a bodyART megalkotói, hogy élőben megtapasztalhassuk azt a hihetetlen kisugárzást, és elszántságot, amelyet a bodyART® adhat.

A fesztiválélményben a New York-i éjszakai élet vegyül ilyenkor egy thaiföldi shiatsu masszázséval (idén a Várkert Bazár fantasztikusan bevilágított nagyterme adott otthont az eseménynek).

A bodyART® két megalkotója, Jin-Jangja: Robert Steinbacher, egykor az amerikai éjszakai élet neves táncosa volt, Alexa Lee pedig shiatsu- és yoga-mester. 
Ez a két különböző egyéniség alkotta meg, és fejleszti folamatosan a bodyART-ot. Az évek során rengeteg érdekes színfolttal gazdagodott a vezető csapat – folyamatosan fejlesztik és alakítják a bodyARTot.

 

 

 

 

Az eseményen évről-évre természetesen a Nagykovácsi RammGym bodyArt-csapata is részt vesz – hiszen országosan az első stúdiók egyike voltunk, ahol bodyART®-ot oktattak.
Mi is folyamatosan haladunk a fejlődéssel, és tanuljuk a bodyART® újdonságait.

Hihetetlen élmény és feltöltődés (az egész napos edzés ellenére) ez a fesztivál. Érdemes  élőben megtapasztalni  mit üzennek testükkel-lelkükkel azok az emberek, akik egész életükkel a bodyART® edzés folyamatos fejlesztésén dolgoznak.

2019. február 24-én együtt indul a nagykovácsi csapat. Tartsatok velünk!