BOSU

A BOSU betűszó a “Both Sides Utilized”, azaz “Mindkét Oldalt Használva” kifejezésből ered. Egy felfújható gumi félgömb, melyen állva, ülve, fekve, hasalva, térdelve egyensúlyozva kell végezni a speciális gyakorlatokat. A BOSU gyakorlója nemcsak fizikailag vesz részt, hanem mentálisan is koncentrál.

SOFT BALL

Kis méretű puha labda. Erősítő és egyensúlyérzéket javító gyakorlatokra egyaránt kiválóan alkalmas.

FITBALL

Eredetileg rehabilitációs céllal készült. A labdán ülés, rugózás tehermentesíti a gerincet, lazítja a feszes izmokat és csökkenti a gerincfájdalmakat, valamint a labdán való rugózás hatékonyan segít a narancsbőr eltüntetésében.

FLEXI BAR

 Gumi fogantyúval ellátott, flexibilis rúd. Folyamatosan mozgásban, rezgésben kell tartani, és így végezni a gyakorlatokat. A rezgés az egész testen keresztül haladó egységes izomfeszülést eredményez.

CSÚSZÓKORONG/SLIDER

A korongok felső oldala puha habból készül, ami biztosítja a kényelmet, az alsó oldal pedig alacsony súrlódású párnából, ami tökéletesen csúszik. A csúsztató mozdulat enyhe instabilitást és állandó izomfeszültséget okoz – a test minden izomcsoportját igénybe veszi.

PILATES GYŰRŰ

Erős, üvegszálas szerkezetű, puha szivacs fogantyúval ellátott pilates torna eszköz. A mélyizmok erősítésére, testtartás javítására és intenzívebb pilates-gyakorlatokhoz.

THERA BAND

Erősítő gumiszalag – a szín az ellenállásfopkozatát. A rugalmas ellenálásokkal végzett gyakorlatok növelik a testtudatot, az izomerőt, a motoros kontrollt és az ízületi mobilitást.

SULYZÓ

Az erősítő edzések nélkülözhetetlen kelléke. Felpörgetik az anyagcserét, növelik az energiafelhasználást.